Avoin hakemus

Etsittekö hyvää kirjoittajaa ja editoijaa? Tarvitsetteko kumppania, johon ottaa yhteyttä, kun oma aika ei riitä? Kaipaatteko lisää luovaa voimaa asiakkaittenne palvelemiseen?

Ilmoittaudun palvelukseen. Olen käytettävissä kaikkiin kirjoittajan, toimittajan ja sisällöntuottajan toimeksiantoihin.

Olen utelias, älykäs, herkästi innostuva ja ennakkoluuloton tyyppi, joka on kirjoittanut aina lukuisilla eri tavoilla ja tyyleillä. Juuri siksi kirjoitan siksi luovasti, taitavasti, kunnianhimoisesti ja nopeasti.

Yli 20 vuoden monisyisellä urallani olen tehnyt lehtijuttuja, toimittanut julkaisuja, vääntänyt kolumneja, vetänyt radion keskusteluohjelmaa ja julkaissut kaksi tietokirjaa. En pelkää mitään kirjoittamisen osa-aluetta.

Erityisen vahvoilla olen yhteiskunnallisessa journalismissa. Vahvinta osaamiseni on ihmisoikeus- ja turvapaikkapolitiikassa. Olen myös kouluttanut toimittajia pakolaiskysymysten käsittelyssä.

Yhteiskunnallisen kirjoittamisen ohella olen tehnyt paljon puhtaasti ammattitaitoon perustuvaa toimittajantyötä, kuten toimittanut luovaan yrittäjyyteen liittyviä julkaisuja ja kirjoittanut asiakaslehtien artikkeleita. En ole vain journalisti, vaan monitaitoinen viestinnän ammattilainen.

Ruodin, analysoin ja kommentoin innokkaasti ympärillämme eläviä todellisuuksia ja niitä kuvaavia tekstejä. Sinnikkään online-elämäni ansiosta haistan tietotulvasta akuuteimmat asiat ja löydän niihin uusia, odottamattomia näkökulmia.

Osaan paitsi kirjoittaa, myös keskustella ja kuunnella sekä esittää asiani vakuuttavasti myös suullisesti. Vapaa-ajallani teen stand-up -komediaa, kirjoitan romaania ja seuraan laadukkaita tv-sarjoja.

Saatte minusta oivallisen yhteistyökumppanin, joka ei pelkää tarttua toimeen.

Mainokset