Avoin hakemus

Olen helsinkiläinen vapaa toimittaja ja kirjoittaja. Olen vääntänyt lehtijuttuja lukuisissa eri lajityypeissä, toimittanut julkaisuja, vetänyt radion keskusteluohjelmaa ja julkaissut kaksi tietokirjaa. Olen utelias, älykäs ja ennakkoluuloton tyyppi. Haen erittäin motivoituneena uusia toimeksiantoja, joissa voin hyödyntää monipuolista osaamistani ja kokemustani.

Olen kirjoittanut aina ja kirjoitan siksi luovasti, taitavasti ja kunnianhimoisesti. Monimutkaisten asiakokonaisuuksien pelkistäminen kiinnostavaksi sisällöksi niiden olennaista ydintä hukkaamatta on intohimoni. Hallitsen eri juttutyypit ja olen tarvittaessa hyvinkin nopea. Minulla on hyvät ajanhallintataidot.

Monisyisen urani aikana olen hankkinut vahvan ymmärryksen ja osaamisen yhteiskunnan ja talouden toimintamekanismeista ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Tietokirjojeni aiheena on suomalainen ja eurooppalainen turvapaikkapolitiikka. Amnestyn Suomen osaston puheenjohtajana perehdyin syvällisesti ihmisoikeuskysymyksiin. Kouluttajana olen muun muassa sparrannut toimittajia parempaan turvapaikka- ja pakolaisjournalismiin. Viime aikoina olen kirjoittanut etenkin sosiaalipoliittisista kysymyksistä.

Vaikka olen tehnyt paljon nimenomaan yhteiskunnallista journalismia, inspiroidun kaikista sisällöntuotannon haasteista ja osaan muokata osaamistani luovasti kulloisiinkin tarpeisiin. Nautin tekstin kanssa puurtamisesta; siitä, että aihe ei riitä, vaan on mietittävä, ideoitava, rakennettava, purettava ja rakennettava uudelleen. Juuri tätä olen tehnyt vuosien ajan lukuisissa eri työtehtävissä.

Työni on aina koostunut erikokoisista ja eripituisista projekteista, joiden läpiviennistä olen ollut viime kädessä itsenäisesti vastuussa. Olen vetänyt menestyksekkäitä projekteja niin toimittajana, tietokirjailijana, kulttuurilehtijärjestön toiminnanjohtajana, suuren ihmisoikeusjärjestön puheenjohtajana, vähemmistövaltuutetun projektikoordinaattorina kuin kouluttajanakin.

Olen oma-aloitteinen ja osaan ideoida. Minulla on hyvä paineensietokyky ja kykenen itsenäiseen päätöksentekoon. Minua on kuvailtu avoimeksi, luotettavaksi ja rohkeaksi. Minusta saa oivallisen yhteistyökumppanin kaikkiin sisällöntuotannon tehtäviin.

 

Mainokset